Tiny Finger Point Hand With Heart

Mellanmål

19 Mars 2014 - 16:15
Heeej allihopa! Idag är det en betydligt bättre dag än igår! Humöret går verkligen upp och ner beroende på vilken dag det är. Och det märker man verkligen när man får skriva av sig (nästan) alla tankar här på bloggen. Dagen var lång idag men det funkade ändå. Käkade en jädra massa kakor i kiosken så jag övelevde även denna skoldag.
 
Nu har jag tagit på mig myskläderna och sitter och äter lite mellanmål. Om en stund sticker jag ut och springer, sedan sätter jag nog på lite Pretty Little Liars, som jag har börjat kolla på, riktigt najs (men läskig, hehe) serie!
 
Förresten så måste jag be om ursäkt för mina bilder. Endast min framkamera fungerar och det blir därför sjukt svårt att ta andra bilder som den ovan tex. Ser ju knappt vad jag tar kort på... Dessutom är min systemkamera hos Alice (kan jag få den snart eller? :D ) så jaaa, håll ut helt enkelt!


Innan du kommenterar:

- Jag tar gärna emot cred, positivt som negativt, men är du här för att skriva en massa skit kan du lika gärna   lämna sidan.

- Jag gör inga länkbyten men gärna bloglovinbyten.

- Vill du ha hjälp med bloggdesign, mejla då mig på gabriella.toresson@hotmail.se

- Var inte blyg för att fråga frågor eller komma med åsikter, alla kommentarer publiceras och svaras på så länge du följer punkterna ovan.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Jewanas.blogg.se
Går sista året i grundskolan i Varberg med webbdesign och löpning som intresse.

Kontakt: gabriella.toresson@hotmail.se