Tiny Finger Point Hand With Heart

Bilder från skolavslutningen

17 2014 - 18:05

 
Heeeej! Soooomarlov för fan! Haha här kommer jag lite efter, eftersom att jag just nu är världens sämsta på att blogga! Bilderna ovan kommer från skolavslutningen där ni ser att jag hade på mig mina älsklingar från River Island och klänningen var beställd från bubbleroom av märket Roxy. 

Annars då? Jo, somsagt sommarlov och det känns fortfarande lite ovant men fy vad gött det är! Igårkväll såg jag TFIOS och jag grät som aldrig förr och idag har jag bland annat varit en snabb sväng på stan! Vädret är på topp, jag är på topp däremot är min bloggstatistik inte på topp, får skärpa mig nu! 

PUSS

Niornas middag

11 2014 - 22:49


Först och främst, sorryyyyy! Fy på mig för den dåliga uppdateringen!  Men, men, jag har i alla fall inte tänkt att sluta, livet kom bara i mellan. 
 
Igår kväll var det middag för niorna på Påskbergsskolan och det var riktigt trevligt som ni kanske kan se på bilderna hehe. Sista lektionen på grundskolan hade jag igår och nu börjar skolavslutningen verkligen närma sig!!!!! Idag har jag vindsurfat hela dagen och imorgon blir även den dagen riktigt chill!  
 
Fotade mycket från igår så ni lär få många fler bilder! Puss

Nyförälskelse

05 2014 - 18:02

Alltså ser ni?!?!?! Okej lite smått kassa bilder men ghaaad vad jag är nöjd med dessa vita skönheter!! Är liksom förälskad på nytt(senaste förälskelsen var nog mina glittervans)! Om jag orkar hihi kan ni få ännu bättre bilder med kameran, men nu ska jag strax iväg för lite pizzamys med klassen och inatt sover vi alla på skolan! Vi hörs imorgon igen! Ciaaoooo

Vindstilla

02 2014 - 22:20

Hemma nu från en trevlig prommis med Alice, och det var faktiskt riktigt varmt och dessutom vindstilla! Men imorgon väntas sämre väder och just då ska vi vara ute hela dagen och spela fotboll och cykla 3 mil. Inte lika kul hehe. Ha en trevlig kväll, puss!

Jewanas.blogg.se
Går sista året i grundskolan i Varberg med webbdesign och löpning som intresse.

Kontakt: gabriella.toresson@hotmail.se