Tiny Finger Point Hand With Heart

New for my phone

25 2013 - 15:55
 

Lööördag och glad som vanligt eftersom att det är helg! Idag fick jag mina skal till mobilen. Det glittriga för endast 19 kr! Och det andra för 50 kr! Rekomenderar verkligen Fyndiq.se om man letar efter något billigt och kanske inte bryr sig särskilt mycket om märken. Har t.ex. beställt iphoneladdare i rosa där en gång och det var ju inte apple´s egna produkt men who thaa hell caresss!
Har haft fullt upp idag med bland annat att dela ut reklam i flera timmar, haha. Imorgon är det mors dag och då ska det firas! Jag och Fiona ska ta med mamma på en liten överraskning hihi! ;) Puss

Wednesday

22 2013 - 14:52
 
Hej! Ingen toppendag idag med tanke på vädret (vart tog solen vägen?!) och egentligen hade jag gärna bara krupit ner i sängen med en gång och kollat film, men ska snart iväg på fotbollsmatch. Temaveckan rullar på och imorgon är sista riktiga dagen med scenografiarbetet. Endast 22 dagar kvar till sommarlovet och gud vad jag längtar! Dock är det bara 9 hela skoldagar för oss som går på Påskbergsskolan (pga temaveckan) ! :D

Eftermiddag

21 2013 - 18:25
Nystädat rum och gott mellanmål! 
 
Hej igen! I eftermiddag har jag bara superröjt på mitt rum, bäddat rent och städat mitt rum. Riktigt skönt, för det behövdes verkligen! Snart ska jag cykla iväg på min nya, fina cykel till mormor och morfar. Mormor fyller år idag och självklart ska det firas! Grattis till dig mormor!
Seeya guys! Puss

Rastlös

20 2013 - 22:12
 
Hej! Måndag idag, men inga jobbiga lektioner har hag tagit mig igenom idag eftersom att vi har temavecka. Eftersom att jag inte pluggar något blir mitt lilla schema tomt på kvällarna. Men då tänker ni kanske: Gabbi hallå? Kolla film eller bara chillaaa?!! Men vad tror ni jag gör? Gör ju inget annat än att tjocka mig i min säng medans jag ser på tre olika serier samtidigt! (wait wut?)
Haha förlåt, jag vet att det är ganska värdelöst att klaga på att inte ha något att göra medans andra inte hinner med allt på dagarna som t.ex. deras bloggar. Så därför tänkte jag köra på lite mer, med inlägg på denna blogg. 
Har börjat inse för att få lite fler läsare och göra den lite roligare bör jag börja skriva lite längre än tre rader (haha kolla de tre senaste inläggen) ! ;)
Hehehe. Vi hörs imorgon! Puss
 

Ready for summer

13 2013 - 19:49
Skolavslutningsklänning(!!) - Alame, shorts - Hollister, skärp - HM, solglasögon - HM, Plånboksväska - Ur&Penn
 

Heej bloggen! Det var ett tag sen. Här ovan ser ni lite vad som har köpts in för min del, den senaste veckan. Tack och lov har jag hittat en skolavslutningsklänning i god tid denna gång, eftersom att jag hatar att typ leta dagen innan. Shortsen fick jag utav mami idag, eftersom att hon har varit i Stockholm över helgen. hihihi Vi hörs igen!

Jewanas.blogg.se
Går sista året i grundskolan i Varberg med webbdesign och löpning som intresse.

Kontakt: gabriella.toresson@hotmail.se