Tiny Finger Point Hand With Heart

Webbdesigner

29 2013 - 15:21
Hej på er!
Shit vad dåligt det är med bloggande här, haha typ ett inlägg per månad, om ens det räcker, haha!
På förra inlägget fick jag en kommentar som jag tänkte passa på att svar på här:
 
L:
Jippi äntligen ett inlägg! kollar här varje dag och tänker inte släppa taget eftersom jag vet att ibland när jag tittar in här så finns det inlägg! lycka! 
En sak jag undra om också. Jag har hört att du har designat http://ronjaaandersson.blogg.se/ och jag undrar om du är villig att göra det för mig? Jag tycker nämligen du verkar extremt duktig! svara gärna i ett inlägg!
 
Svar:
Ja vad roligt att du håller dig kvar här trots min dåliga bloggning. Absolut, det gör jag gärna! Hör bara av dig till mig på min mejl eller kommentera nedanför så fixar jag en design till dig! 
 
Nu när det snart är dags för gymnasieval har jag börjat tänka mycket på framtiden och vad jag vill bli. Efter mycket funderande vet jag nästan exakt vad för yrke som skulle passa mig och som jag skulle trivas med, webbdesigner! Jag tycker det är väldigt kul med att hålla på med alla dessa koder och grejer som får fram en snygg och enkel blogg/hemsida. Dock blir det ju för det mesta framför en dataskärm om man ska jobba som webbdesigner, men men...
Därför erbjöd jag mig till Ronja, en av mina bästa vänner att designa hennes blogg. Jag vet att min blogg inte har den snyggaste designen för tillfället men jag har en klar design som bara saknar header och när jag har det då lovar jag er att byta design! Så självklart hjälper jag er alla som vill, med design till era bloggar! See ya!
 
 

It's all about the shoes, baby

18 2013 - 22:45
Haha ännu ett skoinlägg får detta bli! Efter att ha tittat tillbaka lite på vad jag har bloggat om såg jag ett inlägg som jag gjorde för ett och ett halvt år sedan. Där hade jag lagt upp ett collage på 6 par skor som jag gärna skulle vilja ha, and guess what? Nu har jag dem. Inlägget om skorna hittar ni här. Alla bilderna på skorna som är med i detta inlägget har jag själv tagit och lagt upp på bloggen. Shit asså jag både bloggar och instagramar alldeles för mycket om skor... Men min föräskelse till skor kommer aldrig försvinna, because it's all about the shoes, baby!

Shoes

01 2013 - 15:31
Vans - Junkyard, Roxy sandaletter - Surfers Paradise
 
Tjena tjena! Sitter inne i det varma vädret och lyssnar på åskan. Har en ledig helg med endast några få saker inplanerade. Redan juni nu och inte långt kvar till sommarlovet! Längtar såååå
Förresten för er som följer mig på min instagram, nej jag har inte tagit bort mina dreadlocks hehe... ;)
Vi hörs igen! 

Jewanas.blogg.se
Går sista året i grundskolan i Varberg med webbdesign och löpning som intresse.

Kontakt: gabriella.toresson@hotmail.se