Tiny Finger Point Hand With Heart

Fredagsfrulle

28 2014 - 10:57

Okej sååååhääär nyttig och duktig har jag nog inte varit på ett bra tag. Eftersom att vi ska åka till Göteborg med klassen idag och gå på musikal på Operahuset så fick vi kompledigt på förmiddagen eftersom vi inte kommer hem förens sent ikväll. Så jag passade på att ta en sovmorgon och när jag vaknade tog jag en promenad till affären för att handla lite gott. Så därför gjorde jag mig en suuuuupergod smoothie, skar upp lite ananas och en skinkfralla. Receptet på denna goda smoothie är helt enkelt yoghurt (går bra med vilken som helst), hallon, banan OCH en apelsin som jag pressade i. Blir en helt annorlunda smak med apelsin, stort tips till er! Nu sätter jag på lite GG innan jag börjar göra mig i ordning för dagens Göteborgsbesök. Puss


27-2-14

27 2014 - 16:45

Heeeeej bloggisen! Idag är en sån dag då jag är superglad och bara skiner! Mer sånt! Skoldagen gick väldans fort idag och efter det stack jag ner till frissan för lite omvårdnad och hårinpackning på mitt hår. Så nu glänser det som aldrig förr! Haha nej men med tanke på att mitt hår har suttit i dreadlocks i över 2 år  så behöver det repareras... Om en timme ungefär sticker jag och Amanda ner till gymmet för att köra lite intervaller på bandet och sedan blir det zuuuumbaaa!! Puss på er!


Mys

26 2014 - 22:35


Nu har jag krupit ner efter ännu en inspirerande dag med "Akta huvudet" som har fått mig att se både mig själv och våldet som finns här och var, på ett helt annat sätt. Tusen tack till er som lärt oss mer än man någonsin gjort i skolan! Nu sättet jag på dagens avsnitt av Top Model Sverige, natti!


Effektiva dagar

25 2014 - 20:35
Jag måste ändå säga att dessa två dagar in på denna veckan har varit riktigt effektiva. Och med det menar jag att jag har gjort allt annat än att kolla serier. Och plugga då. Igår när jag insåg att jag hade mycket tid över satte jag in min "nya" säng på mitt rum. Eller ja, jag bytte helt enkelt säng med Fiona eftersom det ska bli en dubbelsäng där, och därför har jag nu tagit över hennes lite bredare säng. När jag ändå var igång möblerade jag om en del på mitt rum. Men det blev faktiskt riktigt bra. Trots att det är så litet så går det att ställa sängen på typ fem olika sätt. Tänkte det kunde vara kul att visa lite bilder på resultatet men det får vänta, för jag har fortfarande lite detaljer kvar att fixa. 
 
Idag har jag både varit med Alice en stund, lika mysigt varje gång, skickat iväg ännu fler jobbansökanden och sedan tagit en joggingrunda. Och aldrig någonsin har det gått så bra att springa, jäkligt nice! Nu, med lite pannkakor i magen och en päronsplit i handen, tänkte jag äntligen sätta på min saknade Gossip Girl, sov gott!
 
Bjussar på en härlig bild från i sommras, haha!

Monday

24 2014 - 15:43
 
Tröja - ginatricot, byxor - dr. denim
 
Japp ifall ni missade att det är måndag idag så vet ni det nu. Och denna måndagen började jag med att försova mig, inte bra... Och mitt i stressen kunde jag inte hitta mina hörlurar som fortfarande verkar vara borta, och jag som bara köpte dem för någon vecka sen. :( Så därför blev det mina (okej, Fionas) feta Urbanears idag istället. Och jääklar vilket ljud asså! Hade glömt hur grymma dem är! 
 
Idag kom förresten mina vinterskor, hehe. Ja, jag vet typ tre månader för sent. Men whatever. Dem tål ju ändå inte snö och slask haha, undra vad det kan vara för tofflor? Nu tänkte jag ta lite käk för att sedan ta mitt pick och pack till mamma. Men det bästa av allt, INGET PLUGG, det ska firas! Puss!

23-2-14

23 2014 - 18:10
Åhh ta mig tillbaka

Söööndag, och ingen ångest eller jag har faktiskt inte tänkt på att det är skola imorgon. Så ångesten lär väl komma nu.  Gårdagen blev mycket lyckad och vi hade väldigt kul. Idag har jag bara tränat, och det gick inte så bra om man säger så. Orkade knappt ta mig runt i löpspåret. Men nu är det kalas för min kusin som fyller år, ciaooo!


Glad

22 2014 - 17:29
 
 
Bilder från We♥It, min dagliga inspirationskälla.
 

Heeeej bloggen! Idag är en sån där dag då jag är superglad utan någon anledning! Jag fick mig en lång sovmorgon till 12 och efter frukosten stack jag och Sara ner till stan en snabbis. Jag fick med mig en tröja och en mätt mage på en sån där "vitaminbomb" från Spis&Deli. Supergod ju! Mer än det har jag inte gjort idag. Men jag måste säga att jag uppskattar att inte har fööör mycket inplanerat. Nu för tiden har jag inte det då jag inte går i handbollen längre och delar inte ut någon reklam (tack gudarna för det!). Ikväll ska jag iväg till lite tjejer! Mys!

Helg

21 2014 - 23:51
 

Fyyy vad tråkigt att vara hemma och fy vad tråkigt väder, haha! Nej men det är ändå helt ok att komma hem till sin egen säng igen, men det är så lätt att komma in i de vanliga (och tråkiga) rutinerna igen, som består utav att äta, sova och kolla serier på repete. Fast har men hela Gossip Girl boxen hemma, då är det egentligen inte så dumt med att kolla serier, hehe. Japp ni hör ju vad jag gör på dagarna, och även idag har jag följt mina rutiner + träning och en goood fika med mormor och morfar! Resan till Älvsbyn i Norrland där min kära bror bor var mycket trevlig men också väldigt lyckad. Vi åkte snowboard, längdskidor och kollade såklart på en massa OS! Ännu bättre blir det ju såklart när man ser alla längdskidåkare ta alla medaljer i Sotji också sitta och titta på det ihop med sin bror som faktiskt elitsatsar på just den sporten. Men NU är det tillbaka till verkligheten, i alla fall på måndag. För då sätter skolan igång och veckorna blir allt färre tills de riktigt tuffa skriftliga nationella proven börjar. Inte så taggad... Fast vem är det? Det ända nice är ju maten och drickan man får stoppa i sig under proven, hehe. Jaja, nu är det nanidags för mig, sov gott! 

Norrland

18 2014 - 17:30
 
Några bilder från gårdagen i skidbacken

Heeej på er! Här i Norrland är allt finfint! Vi har åkt mycket skidor (snowboard) och idag var det tänkt att åka lite långfärdsskridskor, men tyvärr var det lite för slaskigt för det. Redan imorgon är det dags för att sätta sig på tåget hem, vilket är väldigt tråkigt med tanke på att jag trivs som bäst här uppe i vintern. Om en timme sticker vi ut för lite längdskidåkning, men först - MAT!

Vinter

16 2014 - 17:55

Ääääntligen är vi framme! Eller ja imorse! Resan gick bra men man vaknade 18379 gånger i och med att vi satt upp och många steg på tåget mitt i natten och började bröta med sina väskor, haha! När vi klev av tåget åkte vi direkt hem till huset och såg Sverige ta ännu ett OS guld! Nu har vi handlat och fikat en massa gott!! Imorgon står snowboardåkning på schemat! Lovar att ta lite mer kort! Hörs!


På tåget

15 2014 - 18:52



Sitter på tåget upp mot Älvsbyn. Det ligger typ 130 mil från varberg och det är där jag ska tillbringa mitt lov någonstans. Min bror bor där och därför tänkte jag och mamma komma och hälsa på. Vi kommer åka en del längdskidor men jag och Zacke ska också åka lite snowboard i backarna som finns där. Kommer fortfarande hålla er uppdaterade varje dag! Nu måste jag återgå till att sitta på tåget och vänta ut de 16 kommande timmarna, ciao! 


Alla hjärtans dag

14 2014 - 22:58

Dagen blev en toppenbra start på lovet med en suuupergod fika hos Sara som nyligen fyllt sweet sixteen! Mysigt! Med dessa tre bilder säger jag godnatt! 


Flappy bird

13 2014 - 18:00
 
Som vi alla vet så kan man ju varken motså att spela detta spel eller att bli arg när man failar gång efter gång. Och bästa känslan är ju när man slår sitt rekord som ligger på typ 30 haha, men det allra bästa måste jag nog ändå säga att det är att titta på alla skämtbilder och vines som har med Flappy bird och göra. Älskar dem två bilderna i mittersta raden åt vänster, (ja bilderna tillhör varandra) där Gud spelar Flappy bird, haha. Fast det sjukaste är väl ändå att en kille dödade sin bror p.g.a. dett spel, och att spelet som nu är borttaget på Appstore säljs för sjuka priser på eBay och Blocket!
 

Annars? Jodå livet är finfint! Har idag tagit premiär på gymmet ihop med Ronja, Linnea och Olivia. Efter det tog jag och Ronja en snabbfika och gick en kortis på stan. Nu är jag hemma, nyduschad, med mat i magen och bäst av allt, plugget är klart! Imorgoooom äreee freeedag (och alla hjärtans dag, kanske borde man satsa på att ge någon fin människa det alla hjärtans dag-kortet längst ner i mitten på collaget? ;). I alla fall, sov gott allesammans och glöm inte av att vara extra kärleksfull imorgon, kisses!

Dagens...

12 2014 - 21:07
 
4 pics från de senaste dagarna
 
Dagens humör: trött men glad
Dagens klädsel: skjorta och jeans
Dagens längtan: Portugal!
Dagens motto: Destroy the devil on your shoulder and feed the angel instead
Dagens jobbigaste: träningspasset och mitt lilla humör som verkar gå i berg- och dalbana
Dagens bästa: Att komma hem och veta att jag inte har något att plugga på haha
Dagens musik: Dark horse, gammalny favvo

Tisdagstrött

11 2014 - 22:54
Leopardjacka -bloppis, linne - JC, jeans - Dr Denim
 

Förlååt för den dåliga uppdateringen! Men idag har jag inte haft öppe min dator i mer än 20 min i skolan för att anteckna. Har suttit i nästan 5 timmar (!!) och pluggat matte och fyfan säger jag för att försöka lära sig dem röda sidorna själv, utan någon lärare. Har prov på det imorgon och trots den tiden jag tog mig idag, skulle jag lätt kunnat sitta i 5 timmar till! Nu äntligen är jag i säng, men har engelskaböckerna som sällskap, för även där är det prov på imorgon. Och jag öppnar böckerna nu, haha. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Istället kör jag på stonefacet och både skrattar och gråter inombords. Godnatt kära vänner, imorgon lovar jag ett positivare inlägg får då är dessa helvetsprov förbi och jag kan börja tagga lov! Peace

Vi gör oss redo

09 2014 - 21:19

Japp, imorgon sticker klassen till Åkulla för att genomföra den näst sista grenen någonsin i vår påskbergsklassiker! Det är 1,5 mils längdskidåkning som står på schemat. Därför gick Wilma, Alice och jag ner till kvantum en sväng ikväll för att handla lite go matsäck till imorgon. Vi hörs imorgon efter en jobbig dag i de slaskiga spåren! 


Gårdagen

09 2014 - 13:41
 
Kvällen igår var jättemysig med en massa snack, melodifestivalstittande och godiiiis! Idag har jag designat lite på Wilmas blogg, gå in och titta vettja! Designen kommer nog upp snart. Om en timme ska jag iväg till pappa för att äta våfflor, mm! Men först - träning!
 
 

Nike run ap

08 2014 - 18:36
Ett tips till er som vill ha en perfekt app som mäter hela rundan i kilometer, inte engelska miles och säger till varje kilometer du sprungit och hur lång tid det gått. Tummen upp för Nike!
 

Hej på er! Idag har jag varit effektiv, men samtidigt inte. Tog en lång sovmorgon och åt en god frukost, men kom inte riktigt igång förens sent på dagen. Vi möblerade om vårt vardagsrum, så nu är det helt spegelvänt, fett mindfuck haha. Efter det gav jag mig ut och sprang en runda och mer än så har jag inte gjort. Ikväll blir det mello med Alice! Ciaaoo!

Kvällen

07 2014 - 21:14
Frozen, finaste filmen ever

Kvällen spenderas med Helena, vi myser med en massa gott och kollar Frozen, såå braa film! 

Imorgon blir det en efterlängtad sovmorgon, ska verkligen njuta av denna helg då jag inte har så mycket inplanerat, hörs imorgon!

Fredagsfika

07 2014 - 15:12

Äntligeeeen fredag!! Denna start på helgen börjar jag med skumtoppar och varm saft, stort tips!! Längre inlägg kommer senare, puss!


Jewanas.blogg.se
Går sista året i grundskolan i Varberg med webbdesign och löpning som intresse.

Kontakt: [email protected]