Tiny Finger Point Hand With Heart

Fyra låttips

30 2014 - 17:20
Hej bloggen! Lång dag idag som vanligt och jävlar vad hungrig jag var när jag kom hem. Typ vräkte i mig två stora skålar med flingor haha. Och huuuuuuur najs är det inte med lite långhelg nurå?!! Det gillar vi!
 
Föresten! I helgen beställde jag skolavslutningsklänning och skor! Riktigt fina grejer, har dock inte fått dem än. Jag vet, det är lååångt kvar till skolavslutningen men samtidigt är det bara 5 veckor. Och eftersom att jag beställer tar det ju lite tid att få och jag måste ju hinna skicka tillbaks och beställa nytt om något inte passar. Taggad till tusen på att få ett varmt och långt sommarlov!
 
Här får ni fyra riktigt bra låttips!
1 - STAY HIGH habit remix av Tove Lo & Hippie Sabotage.
2 - WHITE WALLS feat. ScHoolboy Q, Hollis av Macklemore & Ryan Lewis.
3 - WILD WILD LOVE av Pitbull & G.R.L.
4 - YOUNG &BEAUTIFUL av Lana del Rey & Ceric Gervais.

Spexfoto

28 2014 - 20:22



Idag startade måndagen precis lika tråkigt som vanligt. Men däremot slutade skoldagen med att nästan alla i klassen klädde ut sig till antingen filmkaraktärer eller kändisar. Som ni ser på bilden så var Alice, Wilma och jag Alvin och gänget och vår utklädnad blev riktigt lyckad! Vi tog sedan vårt spexfoto och det var det. Kul, men lite synd att man hade på sig kläderna i 10 minuter. Därför kommer det bli ännu roligare till spexveckan då alla ska vara utklädda varje dag! Älskar sånt här hehe!

Nu måste jag plugga, adios!

Två böcker

27 2014 - 17:40
 
Japp, som ni ser på bilderna har jag faktiskt köpt mig två böcker idag. Den första som jag precis påbörjat är Divergent som jag hört ska vara riktigt bra! Ska se den på bio på onsdag och därför vill jag helsta ha läst ut den tills dess, haha ja vi får väl se hur det kommer gå... Den andra boken som John Green har skrivit har jag hört att den är den bästa boken på länge, dock hörde jag talas om ett sjukt slut så att man typ själv exploderar haha. Annars brukar jag inte läsa särskilt mycket, men det är kul att läsa böcker som sedan blir till film, så nu fanimej tar jag en paus från min kära serie PLL och börjar läsa istället!
 
Annars? Jodå har nyss spelat fotbollsmatch, sjukt varmt och inte så kul att förlora hehe. Har solat lite, läst lite och tänkte fortsätta med det. Kanske borde jag plugga till SO provet på tisdag, men jag orkar inteeee. Jaja, vi hörs imorgon!

Uppe med tuppen

26 2014 - 12:08
God morgon! Eller kanske ska jag säga god förmiddag! För jag var nästan uppe med tuppen imorse för att ta tåget till Kungsbacka där jag nu har sprungit ett lopp. Loppet gick bra och jag sitter nu på tåget hem igen. Snart blir det lunch på EH, gott! Ni får ha en trevlig lördag! 





Onsdag

23 2014 - 18:23
Shit vad lång dag det varit idag! Haft många lektioner och dessutom två spanska nationella prov som jag inte visste om varken idag eller igår. Trots det så gick dem väl helt okej. Igår förresten dansade jag zumba vilket var riktigt kul. Dock är jag lika stel och orörlig som en pinne. Efter det gjorde jag min paj (också ett av de få rätter som är lite mer avancerade som jag kan laga) och då kom Alice och Wilma hit för att käka lite paj och marängsvisch!
 
Nu ligger jag bara i min säng och kollar lite PLL i väntan på att kladdkakan min kära syster gör, ska bli klar! Sen ska jag proppa i mig några bitar för att sedan sticka iväg till fotbollen! Bästa uppladdningen inför ett pass om ni frågar mig! :D
 

Frukost

21 2014 - 12:43
 
Mmm, sitter här på balkongen och käkar för en gångs skull en lite mer avancerad frukost än yoghurt och flingor. Har inte några större planer idag, kanske kollar jag igenom plugget som jag vet att många av oss kommer åtminstone försöka med, haha. Nä nu sätter jag på ett avsnitt av Pretty Little Liars, ciaoo!

Vårkänslor

20 2014 - 18:16
T-shirt - Ginatricot, byxor - HM, skor - Vans.
 
Huuuuuur najs är det inte att kunna gå ut i t-shirt utan att frysa det minsta lilla!? Nästan så att shortsen hade åkt på om jag inte haft så bleka ben hehe. Har egentligen inte varit ute särskilt mycket trots det underbara vädret, men lite solande har jag i alla fall hunnit med! Är ju inte särskilt taggad för skola, men jag tackar gudarna för att vi har ytterligare en dags ledighet imorgon också, TACK! Och vädret ska ju fortsätta, så kanske får jag dra fram sommargarderoben, det är ju trots allt snart maj.
 
Nä nu ska jag väl kanske sluta bladdra på om det fina vädret, de gröna träden och allt fågelkvittrande, hehe. Next up - släktkalajs, wiho! Puss!

Två kjolar

19 2014 - 20:43
Två nya kjolar jag har införskaffat mig den senaste veckan. Den marinblå, tro det eller ej, har jag faktiskt gjort i slöjden. Och den svarta är från HM för bara 99:- 

Glaaaaaad påsk allihopa! Dagen har inte firats på något speciellt sätt, mer än att jag har ätit liiiiite för mycket godis och andra onyttigheter hehe. Vädret har ju varit hur bra som helst och har därför varit ute mycket i solen! Ni får helt enkelt ha en fortsatt trevlig påskafton, så hörs vi imorgon igen!
 
 
 
 
 
 
 
 

Direkt från NY

17 2014 - 19:24
 
 
Här ser ni presenterna jag fick av min kära syster som tog en sväng förbi New York under sin sydamerikaresa! Blev ju självklart superglad över dessa fina toppar och conversen, ja de blir helt perfa nu till våren. Tänkte även piffa till dem lite, men mer om det i ett annat inlägg! Förlåt att även detta inlägg blev så sent, men har suttit läääääänge och försökt att redigera bilden på paddan, och det tog sin lilla tid helt enkelt... Ha en trevlig skärtorsdag!
 

At the moment

16 2014 - 16:02
 
Sitter och bläddrar i den nya ShapeUp tidningen, dricker lite granatäpple juice och ja, bara njuter av påsklovet. Min nya padda har jag inte släppt ur sikte, den är i princip fastklistrad till mig hehe. Håller även på att fixa lite roligare inlägg som kommer snart och sen ikväll ska jag nog titta på nästa twilightfilm, för ni såg väl den första igår på kanal 6? Twilightserien är ju fortfarande, trots att de är lite gamla nu, en av de bästa filmerna ever! Gillar så mycket bättre typ Twilight, Hungergames och Harry Potter än dessa tusentals många tjejfilmerna som man glömmer av att man sett nästa dag. Vi hörs igen, puss!

iPad

15 2014 - 19:30


Yaaay! Om ni kommer ihåg så snackade jag om att jag har nyligen investerat mig en ny pryl, och ja ni ser ju på bilden vad det är för något! En iPad! :D Den kom idag på posten! Okej visst det är inte den senaste paddan men jag är superglad ändå, för när jag lämnar in min skoldator då kommer jag ha denna lilla gullegris, hihi! Måste bara skaffa något fint fodral till den. Som ni ser på den andra bilden käkade jag en väldans god lunch. Ännu en rolig sak idag var att min kära syster äntligen är hemma! Extra roligt var det när hon hade med sig ett par converse och två toppar från Abercrombie till mig hihi! Vi hörs, puss!

Brunch

14 2014 - 22:27
Lite smått oseriösa men riktigt coola på sista bilden! 

Heeeeej hörni! Första riktiga dagen på lovet har spenderats med Alice. Vi började med att göra oss en supergod brunch med frallor, pannkakor och alla dess tillbehör! Och eftersom att vi redan har börjat dagen med det onyttiga avslutade vi också med ännu onyttigare på donken! Men gott var det i alla fall! Lovar att försöka publicera inläggen lite tidigare än när jag precis ska sova, haha! Sov gott!






Wheaay!

13 2014 - 21:34
Yes, som ni ser på rubriken så gick loppet bra idag. Sprang på en sjukt tuff bana, med bara upp- och nerförsbackar. Men roligt var det och extra roligt var det att vinna i min klass! Dock var detta inte något jättestort lopp, men ändå bra träning!
 
Känslan av att jag inte behöver sätta någon klocka till imorgon är ju helt underbar! Och den käsnlan tänker jag behålla! Ännu roligare blir det också, för på tisdag kommer äntligen min syster hem från sin resa, och ghaad vad jag har saknat henne! Ska bli så skönt att hålla henne hemma nu ett tag efter alla jordbävningar och evakueringar som varit i Chile!
 
Här får ni en räligare bild på mig efter dagens lopp där jag bl.a. vann denna gulliga diamant som första pris!




Hotell Havanna

12 2014 - 23:06

Kvällen har spenderats på Hotell Havanna med supergod mat och trevligt folk! En bättre kväll helt enkelt! Tidigare idag spelade jag match med damerna och vi vann! Riktigt roligt! Men nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen uppe! Dessutom ska jag upp tidigt imorgon för att springa årets första lopp, spännande! Vi hörs, puss!




Lov

11 2014 - 21:09
De senaste dagarna har jag spelat mycket fotboll, varit på födelsedagsfika hos Alice, slutat supertidigt och käkat på Sakura Thai och mamma har även kommit hem från London med lite presenter till mig hihi!
 

Heeeej hörrni!  Huuuur skönt är det inte med 10 dagars ledighet?!? Njuter till 100 %!! Som ni ser på bilderna har jag haft fullt upp men nu på lovet ska jag ta det så lugnt jag bara kan. Dock kommer helgen vara fullspäckad men sen på måndag, ja då ska jag ta en lååång sovmorgon och bara njuta av livet hehe! Har fått, köpt och till och med gjort lite nya saker, lite plagg som är nya för garderoben och därför tänkte jag kanske visa er lite bilder, eller? Hmmm... Har så svårt med sånt. Nuförtiden är det typ extra känsligt att visa upp sina saker och kläder för folk judgar så fort man visar upp något till exempel på bloggen. Men nu orkar jag inte med det, för jag jag gör helt enkelt som jaaaaag vill! Dessutom behöver jag fylla upp bloggen med lite fina bilder haha! Puss

Träning

09 2014 - 22:09
 
Idag blev det äntligen träning för min del! Har som sagt haft riktigt ont i min hälsena men nu är jag back on track efter nästan en veckas vila. Och fotbollen gick faktisk ganska bra idag! Körde lite styrka vilket känns gött nu efteråt. Plugget orkar jag bara inte ta tag i. Har gjort lite, men spanska som vi har prov på på Fredag, känner jag mig inte alls förbered inför. Jaja, det tar jag imon hehe! Förresten så har jag köpt (eller investerat skulle man kunna kalla det) något riktigt roligt idag! Men vad det är för ni se när den kommer! För nu ska jag sova, godnatt people!

Min dag

08 2014 - 20:50
Heeejsan bloggisen! Tror ni jag ångrade att jag knappt öppnade fysikboken igår? Hahah svar nej. Det lilla jag pluggade på, kom ändå inte med på provet, och det hade inte hjälpt om jag suttit i 2 timmar istället för 2 minuter. Så hur gick fysikprovet då? Jo men faktiskt helt okej. Inte woooow jag kan säkert höja mitt starka D till ett A utan mer yeees kanske blir jag godkänd i alla fall. Hahaha ja ni hör ju. Och jag ska gå teknik. 

Annars har skoldagen gått ganska snabbt. Och även eftermiddagen hos Alice susade förbi. Alice, Wilma och jag bakade lite goda kladdkakemuffins inför Alices sweeeet sixteeeeen! Wihooo! Nu ska jag, ja gissa, plugga? Nej fel. Kolla PLL? Rätt! Puss

Mhmmmm

Måndag

07 2014 - 18:14
 
Roligare än så här blir inte min måndag. Eller okej, att kolla Pretty Little Liars är alltid roligt, för den där fysikboken hade jag inte tänkt att slå upp. Tog med den på bild bara för att visa att jag BORDE plugga, inte att jag tänkt att göra det. Rebell, hihi! Vi får väl helt enkelt se hur det visar sig på provet imorgon. Kanske kommer jag ångra det, kanske inte? Värt att prova.
 
Annars? Jo jag sitter här med min lilla smoothie (standard haha) och ingen träning har jag inplanerad. Har inte tränat på hela helgen, dels för att jag är lat men dels för att jag plötsligt har fått jätteont i min hälsena. Inte kul för mig som löptränar och spelar fotboll. Hade jag varit en människa som faktiskt GICK till gymmet och styrketränat hade det kanske inte spelat lika stor roll. Hoppas detta går över i alla fall! Puss

Helgen

06 2014 - 00:08
Foton från de senaste dagarna

Helgen so far har varit riktigt bra! Idag har jag i princip inte gjort någonting. Har bara suttit framför min tv hela dagen och kollat PLL. Såg typ en halv säsong bara idag, men det är ju såå bra! Fast ibland är det sjukt läskigt, hehe! Men nuuuu måste jag verkligen sova, puss och sov så gott! 



Sol

03 2014 - 20:55
Har nu suttit och stirrat på mitt tomma inlägg alldeles för länge. Jag som borde plugga matte. Okej, i alla fall, idag har vi haft elevens val hela dagen, vilket var chiiiiiill! När jag kom hem satte jag mig i solen ett tag men fick typ solsting haha, så jag gick in och la mig. Jag sov alldeles för länge, men när jag väl var uppe tog jag mig en joggingrunda. Tänk att en dag med sol påverkas av så många, det var i princip knökat med folk på strandpromenaden! Nu måååste jag verkligen plugga! Puss
 
Åhh sommar!

Jewanas.blogg.se
Går sista året i grundskolan i Varberg med webbdesign och löpning som intresse.

Kontakt: [email protected]