Tiny Finger Point Hand With Heart

Onyttig

31 2014 - 15:43
 
Äntligen helg! Precis kommit hem och min tanke var att sätta på GG och äta upp den sista biten av min chokladbollesmet som jag gjorde igår, men det verkar vara fler än jag som är sötsugen i denna familjen, för den var inte kvar där jag lämnade den. Lite smått arg blandade jag ihop en ny smet, men denna gången kladdkakesmet hehe. Seriöst vad är det med mig? Dåliga vanor... Även idag gjorde jag min goda yoghurtsmoothie med hallon! Men nu ska jag påbörja nästa säsong av serien, hörs senare ikväll! Puss
 

Träning

30 2014 - 19:32
Mina nya Nike Air Icarus
 
Japp, var ute och sprang en runda idag, och fy vad segt det gick. Vet inte om det var för snön eller bara jag som var så seg i kroppen. Men efter det tog jag en lång dusch och gjorde mig en smoothie och lite chokladbollar. Eller chokladbollsdeg hehe. Nu måste jag ta tag i plugget som jag skjutit upp hela veckan och hela dagen. Hörs!

Mellanmål

29 2014 - 16:35
Bästa mellanmålet ever, speciellt med hallon och sirap på ;)
 

Heejsan! Hur är det? Själv är allt finfint. Har nyligen kommit hem från genrepet av PS-muiskalen och tänkte precis sätta på en film. Orkar nog inte ta mig ut och springa idag med tanke på snön, hehe. Nu ska jag kolla Frozen, hört så mycket gott om den så det är väl på tiden att jag ser den. Byee

Leopard & puma

28 2014 - 16:01
Tjocktröja - H&M, byxor - asos.com
 

Ingen blåst idag, så idag blir det inget klagoinlägg, lovar! Är äntligen hemma och sitter nu och äter mickromackor (bröd med smällt ost på, hihi min favvo) och tänkte sätta på Gossip Girl en stund. Men idag får jag verkligen inte somna, jag lyckas alltid kolla så länge att jag till slut tror att det typ är kväll så jag somnar, och vaknar sedan två timmar senare då det egentligen är läggdags... Haha det var precis det som hände igår och därför hann jag inte plugga. Men idag så måste det pluggas! Hörs!

Veckans tips; asos.com

28 2014 - 10:14
 
Tänkte börja med "Veckans tips" där jag kommer tipsa er varje vecka om mest kläder, skor, inredning men även lite andra saker som hemsidor, recept och ja lite av allt skulle jag vilja säga. Jag är självklart ingen person som är värsta modeguden men kul tycker jag ändå det är med att hänga med vad som trendar just nu. Nu kanske denna kategorin blir lite lik föregående inlägg men whatever. 
 

Okej, första tipset är då att ni alla ska gå in och kika på den här hemsidan! Kanske känner ni redan till den, men jag vill ändå att ni tittar igenom, för grymma kläder har dem och det finns ju inget bättre än frakt- och tullfria hemsidor, right? Har beställt där ifrån två gånger tror jag och båda gångerna har jag varit supernöjd och faktum är att jag har på mig ett par byxor från asos idag, bilder får ni se senare!

Att planera

27 2014 - 20:03
Min nya kalender för 2014.
 
Något som jag nyligen upptäckt som är väldigt effektivt och bra, det är att äga en egen kalender och se till att skriva ner allt som man ska göra, i den. Jag har alltid skrivit upp på mobilen innan, men jag måste ändå säga att det här är så mycket bättre! Innan skrev jag bara upp typ matcher och sånna lite större saker som jag egentligen kom ihåg. Men nu skriver jag verkligen upp allt mellan himmel och jord. Tips!

Detta väder alltså

27 2014 - 14:44
 
Mer snö var det ja. Alltså egentligen älskar jag vintern men när jag måste gå från skolan i snöstorm så är det inte lika kul. Många kanske också tycker det är lite mysigt med snön så länge de får hålla sig inne, men jag tycker faktiskt om att vara ute i snön, så länge jag är rätt klädd det vill säga. Men det är inte alltid det funkar att ta på sig typ dubbla byxor och den tjockaste jackan man hittar. För vad ska man göra när man känner typ tusen spikar i ansiktet? Ha på sig rånarluva? Haha, där har jag något att klura på...
 
Jaja nog om det. NU är jag i alla fall hemma och har krypit ner i sängen med citronsorbet som kompis. Tänkte sätta på några avsnitt Gossip Girl och sedan kolla igenom vad som behövs pluggas på. Förresten gick min redovisning idag skit. Haha okej inte skit men inte så bra med tanke på att mitt powerpoint fuckade upp helt när jag redovisade så att sidorna hoppade fram innan jag hann påbörja min första mening... Dessutom tappar man alla hjärnceller när man står där uppe inför klassen och jag som annars brukar kunna det där met teknik stod som ett stort frågetecken. Jaja, sånt händer... Men vi hörs senare, ciao!
 

3 höjdpunkter från 2013

26 2014 - 14:48
 
Österrike: Vi var nere och hälsade på Fiona som jobbade i Bad Gastein. Åkte skidor och snowboard i en vecka med grymt väder och grymma backar! Bästa resan ever. 
 
 
Stockholm/Bruno Mars: Ronja, Amanda, jag och min mamma åkte upp till Stockholm en långhelg. Vi shoppade, såg Bruno Mars (!!) på bara några meters avstånd, träffade Kenza och även RMM. En av de bästa händelserna i mitt liv när vi stod där i globen och bara dansade och sjöng till Brunos låtar! 
 
 
Paris: Ännu en resa som var riktigt rolig! Vi var uppe i Eiffeltornet (bilden längst ner till vänster), i Notre Dame och en dag var vi också på Disneyland. Såå mysigt var det i och med att det var precis innan jul! Också en av de bästa resorna någonsin!
 
Japp, nu har ni fått en liten blick över vad jag gjorde för kul förra året. Och på tal om att resa, förra veckan bokade jag en resa till Portugal! Jag ska dit helt ensam en vecka och surfa. Det är ju typ som en språkresa bara att jag surfar istället för att plugga! Låter det inte nice? 146 dagar kvar!

Söndag

26 2014 - 11:44
Pic från globen när jag, Ronja och Amanda såg Bruno Mars ♥
 
Hej på er! Söndag idag och jag har precis ätit frukost och storstädat mitt rum. Ska strax ta mig ut och springa en runda, sen blir det plugg. Måste bli helt klar med en inlämning och redovisning, så jag kommer väl sitta där ett tag. Kommer ett lite roligare inlägg senare, så håll utkik! 
 
 

Nike Air max 90

25 2014 - 19:42
Mina nya Nike Air max 90 som ni hittar här
 
Yeees, dessa SKITSNYGGA skorna kom på posten igår. Har länge, länge, länge tittat på denna modellen av Nikes skor. Så i julas önskade jag mig dem av mamma som beställde dem några dagar innan julafton, och dem kom igår!? Jag rekommenderar sidan med tanke på att de har så låga priser, men det tog över en månad för skorna att komma, så nej jag kommer nog inte beställa mer därifrån. 
 
Idag på förmiddagen var jag hos Helena och käkade en supergod brunch med massa andra tjejer. Jättemysigt hade vi! När jag kom hem satte jag mig direkt vid datorn för att göra klart designen. Och där satt jag ett tag kan man ju säga. Nu har jag ätit en god middag och så får jag väl se om jag kommer någonstans ikväll. Hörs imorgon!

Tillbaka

25 2014 - 17:16
 
Heeej! Yes, det stämmer, jag är tillbaka och jag är nu här för att stanna. Året är nytt, designen är ny och jag är lite ny också haha. Som ni ser på bilderna har jag tagit bort mina dreadlocks och är nu tillbaka i mitt gamla blonda hår igen. 
 
Mitt mål med denna nystart är att få in bloggandet till en rutin. Innan fick jag aldrig riktigt det och det var därför det blev såna stora hopp mellan inläggen. Jag kan tänka mig att det kommer bli lite mer personliga inlägg nu. Jag som gillar att ha min egen stil för mig själv, kan ibland ha lite svårt för att tipsa folk om t.ex. ett par skor. Jag vill liksom vara först med en ny trend. Lite svårt det där, men jag lovar att göra så gott jag kan med att dela med mig om saker/kläder/skor jag har köpt eller tänker köpa. 
 
Ni lär få ett inlägg till idag, med tanke på att jag har lite att ta igen nu! ;)

Villkor för att beställa design

25 2014 - 17:06
Vill du ha en egen personlig design? Bra, då har du kommit rätt! 
 
Allt du behöver göra är att mejla mig detaljer om hur du vill ha den. Tyvärr kan jag inte ha med allt för mycket detaljer p.g.a. tidsbrist. De punkter du ska med i mejlet är: hur du vill ha din header (går bra med en egengjord header också), vilken bakgrund, typsnitt, färg, eventuella länkar ex. Instagram, Twitter We♥It osv, bild och text i menyn. Har du eget önskemål går det självklart bra också, så ska jag se om jag kan lösa det.
 
Du kan även få välja om du vill ha dropdown meny eller vanlig meny. Skillnaderna ser du på bilderna under.
Dropdown meny:
 
Vanlig meny:
 
 
Villkor för att beställa en design:
Det går bra att ändra mindre saker i designen som färger t.ex. Men "Design by" delen för inte tas bort eller ändras. Du får inte dela med dig av designen till någon annan. Vill en kompis ha en lika dan, be henne eller honom att kontakta mig istället. När du mejlat mig om informationen ställs du i kö ifall jag håller på med någon annan för tillfället. Det tar ungefär 1-2 veckor för mig att designa en design, beroende på hur svår den är och hur mycket tid jag har. Var vänlig och respektera detta. Vill du inte stå i kö, går det bra att klicka in på "Färdiga designer" under kategorier och välja ut en av dem designerna, men observera att fler kan ha exakt samma design som dig då. Pluspoäng får du om du nämner mig i ett inlägg och gör lite "reklam". ;)
 
Jag är bara 15 år och har inte designat i mer än 2 år, därför är jag verkligen inget proffs. Men jag ser detta som ett intresse och hjälper er gärna. 
 
Vill du ha inspiration om hur du vill ha din design? Klicka då in på några av mina vänners bloggar som jag har designat --> Alice - Ronja - Amanda - Linnéa
 
Min mejladdress är: [email protected]
 

Jewanas.blogg.se
Går sista året i grundskolan i Varberg med webbdesign och löpning som intresse.

Kontakt: [email protected]