Tiny Finger Point Hand With Heart

Funderingar

15 Mars 2014 - 17:40
Hola amigos! Idag känns det som att jag bara har suttit framför min lilla vita dator och designat bloggar. Men jag har nog egentligen bara suttit här i någon timme. Kom att tänka på hur jag ska göra när jag går ut nian och måste lämna ifrån mig denna stora del av mitt liv. Antingen köper jag ut den eller så köper jag mig en padda att ha under sommaren. Har i flera år suktat efter denna platta sak kallad Ipad. Men har inte riktigt kännt att det varit lönt att införskaffa mig en sådan så länge jag har haft min dator. Från början trodde jag att jag skulle klara mig utan varken dator eller padda och helt enkelt bara ha min mobil under sommarlovet. Men nu när den har börjat krångla, kommer det aldrig gå, tyvärr. Så vad tycker ni laptop eller Ipad? Det skulle kosta mig ungefär lika mycket vad jag än väljer...
 
Nu ska jag ta en prommis med Alice, ciao!
 
 

Fatma - Grafisk designer

När jag gick ut gymnasiet så köpte jag inte ut min dator. Jag köpte en ny istället som var likadan :)

2014-03-15 - 18:11:15
URL: http://fatmas.se

Innan du kommenterar:

- Jag tar gärna emot cred, positivt som negativt, men är du här för att skriva en massa skit kan du lika gärna   lämna sidan.

- Jag gör inga länkbyten men gärna bloglovinbyten.

- Vill du ha hjälp med bloggdesign, mejla då mig på gabriella.toresson@hotmail.se

- Var inte blyg för att fråga frågor eller komma med åsikter, alla kommentarer publiceras och svaras på så länge du följer punkterna ovan.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Jewanas.blogg.se
Går sista året i grundskolan i Varberg med webbdesign och löpning som intresse.

Kontakt: gabriella.toresson@hotmail.se