Tiny Finger Point Hand With Heart

Tisdagstrött

11 Februari 2014 - 22:54
Leopardjacka -bloppis, linne - JC, jeans - Dr Denim
 

Förlååt för den dåliga uppdateringen! Men idag har jag inte haft öppe min dator i mer än 20 min i skolan för att anteckna. Har suttit i nästan 5 timmar (!!) och pluggat matte och fyfan säger jag för att försöka lära sig dem röda sidorna själv, utan någon lärare. Har prov på det imorgon och trots den tiden jag tog mig idag, skulle jag lätt kunnat sitta i 5 timmar till! Nu äntligen är jag i säng, men har engelskaböckerna som sällskap, för även där är det prov på imorgon. Och jag öppnar böckerna nu, haha. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Istället kör jag på stonefacet och både skrattar och gråter inombords. Godnatt kära vänner, imorgon lovar jag ett positivare inlägg får då är dessa helvetsprov förbi och jag kan börja tagga lov! Peace


Innan du kommenterar:

- Jag tar gärna emot cred, positivt som negativt, men är du här för att skriva en massa skit kan du lika gärna   lämna sidan.

- Jag gör inga länkbyten men gärna bloglovinbyten.

- Vill du ha hjälp med bloggdesign, mejla då mig på gabriella.toresson@hotmail.se

- Var inte blyg för att fråga frågor eller komma med åsikter, alla kommentarer publiceras och svaras på så länge du följer punkterna ovan.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Jewanas.blogg.se
Går sista året i grundskolan i Varberg med webbdesign och löpning som intresse.

Kontakt: gabriella.toresson@hotmail.se