Tiny Finger Point Hand With Heart

Lov

11 April 2014 - 21:09
De senaste dagarna har jag spelat mycket fotboll, varit på födelsedagsfika hos Alice, slutat supertidigt och käkat på Sakura Thai och mamma har även kommit hem från London med lite presenter till mig hihi!
 

Heeeej hörrni!  Huuuur skönt är det inte med 10 dagars ledighet?!? Njuter till 100 %!! Som ni ser på bilderna har jag haft fullt upp men nu på lovet ska jag ta det så lugnt jag bara kan. Dock kommer helgen vara fullspäckad men sen på måndag, ja då ska jag ta en lååång sovmorgon och bara njuta av livet hehe! Har fått, köpt och till och med gjort lite nya saker, lite plagg som är nya för garderoben och därför tänkte jag kanske visa er lite bilder, eller? Hmmm... Har så svårt med sånt. Nuförtiden är det typ extra känsligt att visa upp sina saker och kläder för folk judgar så fort man visar upp något till exempel på bloggen. Men nu orkar jag inte med det, för jag jag gör helt enkelt som jaaaaag vill! Dessutom behöver jag fylla upp bloggen med lite fina bilder haha! Puss


Innan du kommenterar:

- Jag tar gärna emot cred, positivt som negativt, men är du här för att skriva en massa skit kan du lika gärna   lämna sidan.

- Jag gör inga länkbyten men gärna bloglovinbyten.

- Vill du ha hjälp med bloggdesign, mejla då mig på gabriella.toresson@hotmail.se

- Var inte blyg för att fråga frågor eller komma med åsikter, alla kommentarer publiceras och svaras på så länge du följer punkterna ovan.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Jewanas.blogg.se
Går sista året i grundskolan i Varberg med webbdesign och löpning som intresse.

Kontakt: gabriella.toresson@hotmail.se