Tiny Finger Point Hand With Heart

Shoes shoes shoes

30 2013 - 22:16
Med dessa fina collagen säger jag godnatt! Seyaa

Platform

29 2013 - 15:35
 make a gif image
Åhh älskar mina platforms! Kollar runt massa på hemsidor och hittar så himla mycket snygga skor! Både med platå och utan! åhhåhhåhh!
haha på bilden är dem väldigt smutsiga sen nyår (hur lyckades jag med typ gröna gegga-fläckar när jag endast var ute på en altan med dem?!) men med lite vått papper gick det snabbt bort! ;) Seyaa

monday

28 2013 - 20:07
 
Måndag idag igen. Vad helgerna går fort! Som ni ser så har jag testat på lite nu redigering på mina bilder.. ;) Blev ju ganska bra ändå... Pluggat lite i helgen men har lite kvar att göra ikväll med, seyaa !

Confessions

26 2013 - 12:14
* Jag är en riktig vintermänniska, älskar att åka skidor och vara ute i snön!
 
* Det är ett och ett halvt år sedan jag gjorde mina dreads och jag är supernöjd, men satan vad nervös jag var den dagen som jag gjorde dem!
 
Jag köper de mesta kläderna på internet, finns ju hur mycket som helst att välja på, än här i lilla Varberg.
 
Jag har riktigt svårt att bestämma mig. Alltså inte typ vilken tröja jag ska ta på mig utan om större grejer. Typ bloggen, hur vill jag ha den? Hur ska min header se ut? Jag hittar massa inspiration på andra bloggar men vill inte ha det som dem, trots att det är supersnyggt! Jag vill inte vara en fisk som simmar MED strömmen. Men ibland funkar det inte så, jag tänker alldeles för mycket...
 
* Jag älskar iPhone skal! Åhh vill bara ha mer och mer! Men både mamma och vänner säger nej när jag hittar något fint skal...:(
 
Jag gillar varken kanel eller kardemumma. Därför äter jag inte kanelbullar eller vetebröd. 
 

Detail

25 2013 - 17:30
Min finfina skjorta som jag fått av mamma i julklapp kommer från Vila. Tröja - Ginatricot, jeans - dr denim.
 
Heej! Fredag idag och det gillar vi! Har inget planerat i helgen mer än plugg och gudstjänst. Riktigt gött! Mina helger brukar faktiskt vara ganska tomma nu för tiden, sen jag slutatade i handbollen. Men får väl ta ett pass i påskbegsskogen så att man inte känner sig allt för värdelös, medans mina vänner är på SM hela helgen. ;)

RED

24 2013 - 21:29
 
Idag har jag och Amanda fortsatt med filmen till engelskan... haha standard. När hon stack hem somnade jag i en och en halv timme. Därför blir detta inlägget ganska sent. Men whatevaah ni som redan lagt er haha får la se det imorgon! ;) Seyaa
 

Onsdag 23 januari 2013

23 2013 - 17:43
Hej där! Både igår och idag har jag och Amanda vart hemma hos mig och spelat in film till engelskan. Så himla kul är det att mixtra och lägga ihop i iMovie! Kanske men bara kanske får ni se den här på bloggen, beror lite på Amanda! ;) Ska plugga lite och sedan fortsätta med vårt iMovie projekt! Seyaa

Gilly H.

22 2013 - 20:00
En go myströja och en fiin skjorta från Gilly Hicks. Jag och några kompisar beställde ihop från internet och vi var rejält nervösa över att vi skulle få betala en massa tull... Men vi slapp undan! :)
 
Hejhej igen! Jag vet att jag vart ifrån bloggen i nästan 2 veckor nu. Men jag är tillbaka efter att jag skaffat lite go inspiration! Men riktigt kul att ni fortfarande vart inne och kollat då och då! :) Jag är riktigt sugen på en ny design och header, så jag håller på och pysslar lite med det, men ni får hålla ut ett tag till! ;)

Myser

08 2013 - 21:12
Tittar på Scrubs och dricker gott te. Har det inte så dumt va, trots att skolan börjat.. ;)
 
 

Dagens outfit

08 2013 - 16:10
tröja - carlings, byxor - dr denim, stövlar - hunters, armband - utomlands.

M.O.N.D.A.Y

07 2013 - 21:16
Hej, måndag idag och ja, jag mår ungefär som jag brukar när det är måndag trots att jag inte haft någon skola idag. Men imorgon då börjar det igen.
Har tittat igenom HM's nya katalog med en massa vårkläder (!!!) och gud vad mycket fint jag hittade, framför allt många snygga byxor! Men jag får allt hålla i mina julklappspengar för idag beställde jag lite kläder från Gilly Hicks, och ingenting är gratis när man beställer från U.S.A. haha ;)

Dr denim

06 2013 - 16:39
Här är två par dr denim jeans som jag fått i födelsedagspresent av mamma och pappa. De är verkligen mina nya favoriter. Sitter så himla bra och är töjbara vilket gör dem riktigt sköna. Ett bra val om man vill ha snygga, sköna och dessutom inte så dyra jeans för endast 399 kr! Vet att de finns på både Carlings och Wonder här i Varberg, men även i andra häftiga färger finns på Nelly.com

Kamerastativ

05 2013 - 22:47
Hejhej bloggen! Idag har jag varit hos farmor och träffat kusin och annan släkt. Vi hade en liten julklappsutdelning eftersom jag fortfarande inte fått mina julklappar från pappas sida och vi inte heller har träffat min farbror och dem över jul. Jag var ju inte hemma på julafton... Jag fick bland annat ett kamerastativ, vilket jag blev superglad över! Snacka om att mina julklappar och födelsedagspresenter har rört till det lite, i och med att jag inte var hemma över jul och födelsedag!
Det var därför jag inte tog någon fin bild på mina julklappar eller presenter för jag har inte fått allt ännu.. haha väldigt messy det här alltså! Men jag är riktigt nöjd över allt än sålänge! Fått mycket fina kläder, snowboard, pengar, presentkort också får jag ju inte glömma den fina marmeladen jag fick av Helena, Sara och Wilma! haha fick 5 burkar aprikosmarmelad, när ska jag hinna äta upp allt det? haha
Okej nu blev detta ganska långt men jag har inte glömt er, kommer ännu mer imorgon! Seyaa

Last night

01 2013 - 21:59
Haha här en en del bilder från kvällen igår. Jag hade över 140 bilder och därför var det svårt att välja ut... Nyårsafton var lyckad och vi hade riktigt roligt hemma hos Wilma, ett tag var vi nog runt 25 pers vilket var mycket trevligt! :) Seyaa

Two books

01 2013 - 19:05
Två böcker som jag fått i födelsedagspresent och i julklapp. Filmen The Hobbit har jag ännu inte sett men den sägs vara jättebra! Boken som jag fått av mina syskon är på engelska.
Himlen börjar här heter den andra och jag har faktiskt redan läst den en gång men tyckte den var så bra att jag ville ha den och läsa den igen! haha Så den rekomenderar jag starkt!

2013

01 2013 - 00:00
Tidsinställt inlägg! Just nu firar jag säkert ordentligt med mina fina vänner. Kan tänka mig att vi står ute och kollar in raketerna och bara är allmänt glada! :D Hoppas såklart på ett ännu bättre 2013 om det nu går haha! Gott nytt år!! :)

Jewanas.blogg.se
Går sista året i grundskolan i Varberg med webbdesign och löpning som intresse.

Kontakt: [email protected]