Tiny Finger Point Hand With Heart

Nu är det slut på det goda livet

19 2013 - 22:45
Dagens frukost som jag var och handlade imorse till Ronji, Alii och Pandii.
 

Ångest? Svar ja. Sista sommarlovsdagen och jag gjorde egentligen ingen vettigt alls. Mer än att ta en sväng till stan och träna så har jag bara kollat film... Ikväll går jag och lägger mig tidigt och hoppas på att klara av sista året på Påskbergsskolan genom att ha lite kul i alla fall. hahah. Jadå det blir säkert bra! Sov gott!

Red

14 2013 - 21:34
Hej! Idag har jag varit i kyrkan igen och fortsatt med pjäsen som ska visas upp på lördag då konfirmationen äger rum i Varbergs kyrka. Efter det kröp jag ner i min säng och kollade flera avsnitt av Game of thrones. Riktigt mysigt! Nu är jag hemma från en fotbollsmatch mot Vinberg och vi vann! Ni får en bild från idag och ett tips på denna låten av Taylor Swift.

 
 
With love/Gabriella
 

Grattis

12 2013 - 21:40
Grattis till Karin som fyller år idag!
Efter konfirmationsläsningen så stack vi till Karin som bjöd på en supergod brunch. Bland annat fanns det hembakta macarons ♥ Min favvo ju!
Sedan stack jag hem och fikade ännu mer med mamma och hennes vän. På konfan bjöds det ju också på fika, så idag har jag verkligen fikat och inte lite heller...
 
 
With love/Gabriella

De senaste veckorna har jag...

11 2013 - 20:49
 
...Varit på Liseberg med vännerna. / Haft roligt på konfalägret. / Liseberg igen fast på kvällen. / Fotat lite. / Umgåts mycket med den här tjejen. / Slagit upp knäna då jag sprang på grus. 
 
With love/Gabriella
 

Nä nu är det dags

11 2013 - 14:44
Heeeeeeej vänner! 

Nu tycker jag att vi tar tag i bloggandet. Detta är la typ 20:e försöket men vafan, nu kööör vi! Jag blev riktigt sugen på att ta tag i min blogg bland annat för att min fina vän Helena börjat och ja, jag blev la lite inspirerad. Hennes blogg hittar ni HÄR, och designen till den står jag själv för. hihi. Fortfarande till er som söker efter en ny design till er blogg, kontakta mig så fixar jag det gärna!
 
 
With love/Gabriella

Jewanas.blogg.se
Går sista året i grundskolan i Varberg med webbdesign och löpning som intresse.

Kontakt: gabriella.toresson@hotmail.se